FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Mark van Bommel: “Ik ga met een goed gevoel naar De Kuip”

PSV kwam gisteren niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Rosenborg in de Europa League. Toch blijft trainer Mark van Bommel positief over zijn elftal.

Van Bommel wil niets weten van een teleurstelling. “Wij voelen dat niet zo. Volgens mij is dat meer voor de buitenwacht. Als je wint, zou het gevoel beter zijn. Vandaag hadden we ook kunnen winnen en op het einde hadden we dat ook moeten doen”, zo laat de oefenmeester weten aan FOX Sports.

“Zaterdag was het gevoel beter, ja, maar dat maakt voor de volgende wedstrijd niks uit. Voor Fortuna hadden we niet gewonnen, dan zouden we niet goed in de wedstrijd hebben gezeten. Zo opportunistisch moet je niet denken. ik snap dat het gevoel beter is als je wint, maar ik ga met een goed gevoel naar De Kuip. Dat ga ik altijd”, aldus Van Bommel.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *