‘Steven Berghuis is alleen maar met zichzelf bezig’

Willen van Hanegem is kritisch op Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis. Hij is dit seizoen de aanvoerder van de Rotterdammers maar is nog niet zovaak beslissend geweest voor zijn ploeg.

Bij Goedemorgen Eredivisie vertelt De Kromme: “Ik vind hem een geweldige speler, maar als ik hem nu zie denk ik: hé, kom op! Je bent een goede speler, je wordt heel goed betaald, je bent aanvoerder. Dan moet je even de kar trekken.”

Van Hanegem vindt dat Berghuis er niet altijd bij is met zijn hoofd… “Hij is alleen met zichzelf bezig. Hij gaat elke keer in de bal lopen en loopt terug om een crossbal te geven. Hij heeft veel meer in huis dan dat, maar als je zo blijft spelen wordt het toch moeilijk voor het Nederlands elftal.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!