FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gigantische transferdomper dreigt voor Feyenoord’

Er dreigt een leegloop bij Feyenoord. De kans is namelijk groot dat in 2020 de speler Orkun Kokcu, Luis Sinisterra en Marcos Senesi gaan vertrekken.

Vooral Sinisterra zou op dit moment buitenlandse interesse genieten. De Colombiaan is in zijn tweede seizoen bij Feyenoord uitgegroeid tot een smaakmaker en dat zou buiten de landsgrenzen ook zijn opgevallen. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde KuipTalk is er interesse van Spaanse en Russische clubs.

Een ander Twitter-kanaal, Feyenoord Transfermarkt, zou FK Krasnodar een van de geïnteresseerde clubs zijn. Deze Russische club haalde afgelopen zomer al een middenvelder op uit Rotterdam-Zuid: Tonny Vilhena.

Ook Senesi en Kökcü zouden dus interesse genieten. Eerstgenoemde werd afgelopen zomer net voor een flink miljoenenbedrag ingelijfd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *