FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord blunderde gigantisch deze zomer’

Feyenoord wist gisteren in eigen huis PSV met 3-1 aan de kant te zetten. Toch blijft clubicoon Willem van Hanegem kritisch op zijn cluppie. Hij snapt dan ook niet waarom de clubleiding er niet alles aan gedaan heeft om de contracten van Jens Toornstra en Nicolai Jorgensen deze zomer te verlengen.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft De Kromme: “Bij Feyenoord vallen mij een paar spelers in negatieve zin op. Het eerste dat Sjaak Troost afgelopen zomer deed, was de contracten van Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra verlengen. Geen club was geïnteresseerd, maar Feyenoord wilde ze toch meteen langer vastleggen omdat Rob Jansen zich daar met de zaken bemoeide. Als je deze jongens de laatste weken ziet voetballen, weet je eigenlijk niet wat je ziet. Zo slecht. Ze vormen een blok aan het been van dit elftal.”

Van Hanegem heeft nog meer te melden: “Ik hoor Dick Advocaat ook voortdurend zeggen dat zijn backs het zo lekker doen. Maar Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia maken op mij helemaal geen beste indruk. Malacia is wel een speler naar mijn hart, maar hij staat al een tijdje stil. Dat komt natuurlijk ook omdat de club niet met Jong Feyenoord in de eerste divisie wilde spelen. Dan kun je jezelf ook moeilijk ontwikkelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *