FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ongekende bliksemtransfer lonkt voor Marcos Senesi’

Hij speelt pas sinds deze zomer voor Feyenoord maar Marcos Senesi zou zomaar eens snel weer weg kunnen zijn. Er zijn namelijk diverse Europese clubs in zijn diensten geinteresseerd.

Volgens de Telegraaf zou er interesse zijn vanuit Spanje en Italie voor de Argentijnse mandekker. De Argentijn kende een valse start in Rotterdam, maar voelt zich in rap tempo steeds beter op zijn plek. De bijna 7 miljoen euro die Feyenoord in de international van Jong Argentinië heeft geïnvesteerd lijkt geen weggegooid geld meer. Senesi ging keihard en vooral gedisciplineerd de duels aan. De aanhang van Feyenoord genoot van hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *