‘Feyenoord gaat eindelijk weer eens cashen op de transfermarkt’

Afgelopen zomer verkocht Feyenoord zowel Tonny Vihena als Jerry St. Juste voor de nodige miljoenen. In de regel verdienen de Rotterdammers niet zoveel met transfers maar het ziet ernaar uit dat dit gaat veranderen.

Luis Sinisterra is namelijk dusdanig goed bezig dat de directeurs in de havenstad van Nederland al heel voorzichtig eurotekens in de ogen hebben gekregen. De Colombiaanse dribbelaar zou Feyenoord weleens heel veel geld op kunnen gaan leveren, al zegt oefenmeester Dick Advocaat in het Algemeen Dagblad: “Dan moet hij blijven laten zien wat hij tegen PSV liet zien.”

De vleugelspits voelt zich opeens als een vis in het water in Rotterdam. Aanvoerder Steven Berghuis legt uit: “Ze hebben nu ook een leuk groepje zo bij elkaar. Met Renato Tapia, Marcos Senesi en Edgar Ié. Dat scheelt toch. Je kunt niet een jongen uit Colombia halen en hem vervolgens aan zijn lot overlaten. Vorig seizoen waren Senesi en Ié er nog niet. En Tapia werd verhuurd aan Willem II. Toen was Sinisterra alleen, dat is toch lastig.”

Advocaat haakt weer in: “Dit is echt een groot talent. Ik denk vooral als buitenspeler, maar hij heeft noodgedwongen ook in de spits gespeeld.” Willem van Hanegem schreef gisteren nog: “Dit is nou een speler waar Feyenoord iets aan heeft. Die gozer moeten ze nou langer vastleggen in plaats van al die spelers die er al jaren rondlopen.” En Sinisterra zelf? Die is vooral bij dat hij nog actief is in De Kuip… “In de zomer heb ik er over nagedacht om te worden verhuurd, gelukkig ben ik gebleven.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!