‘Feyenoord komt met groot nieuws omtrend de belofteploeg’

Feyenoord O21 zal volgend seizoen in een nieuwe competitie gaan voetballen. Dit meldt de Rotterdamse club via haar digitale huis.

‘In de nieuwe Onder 21-competitie kunnen clubs promoveren naar de Tweede Divisie en vervolgens – vanaf seizoen 2021-2022 – ook naar de Eerste (Keuken Kampioen) Divisie. Bij zijn aanstelling als algemeen directeur eind november sprak Mark Koevermans al de wens uit om zo snel mogelijk met een beloftenteam te willen toetreden tot de voetbalpiramide’, schrijft Feyenoord.

Hoofd Jeugdopleidingen Stanley Brard is enthousiast. “Hiermee wordt de opleiding verlengd, wat inhoudt dat wij jeugdspelers meer kunnen bieden. De weerstand neemt toe en dat is goed voor hun ontwikkeling. ‘Een beloftenteam in de voetbalpiramide betekent een goed podium voor onze spelers om zich te laten zien’, vervolgt Brard. ‘Bovendien wordt de brug tussen de jeugd en Feyenoord 1 daarmee weer een stukje kleiner”, reageert Brard op het nieuws.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!