‘Drie Engelse clubs tonen interesse in flop van Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Liam Kelly snel zal vertrekken bij Feyenoord. Er zijn namelijk drie Engelse clubs in hem geinteresseerd. Hij kwam afgelopen zomer over van Reading maar wist nooit indruk te maken in de Kuip.

League One-club Sunderland heeft interesse getoond in Kelly, zo meldt boulevardkrant The Sun. Jaap Stam haalde Kelly afgelopen zomer naar De Kuip. De twee werkten succesvol met elkaar samen bij Reading, maar in Rotterdam komt de middenvelder totaal niet in het stuk voor. Hij kwam slechts één keer in actie in de Eredivisie. Ook Stams opvolger Dick Advocaat ziet het niet in hem zitten.

Sunderland hoopt Kelly weg te halen uit Rotterdam, meldt The Sun, terwijl ook MK Dons en Oxford United belangstelling hebben. Kelly heeft bij Feyenoord nog een contract tot 2022.

Sunderland is een club in verval. The Black Cats degradeerden in 2017 uit de Premier League en werden het seizoen daarop ook laatste in het Championship. De club staat nu twaalfde in de League One.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!