‘Jean-Paul van Gastel doet opvallende onthulling over ontslag bij Feyenoord’

Jean-Paul van Gastel moest in navolging van Jaap Stam vertrekken bij Feyenoord. En dit schijnt niet op een al te chique manier te zijn gebeurd.

Ik lag op woensdagochtend nog te slapen, toen mijn zoontje van elf me wakker maakte met de mededeling dat ik was ontslagen. Hij had op zijn telefoon het bericht gezien in het AD en al wat appjes gekregen, terwijl ik zelf nergens van wist. De dag ervoor had ik de leiding over de training, omdat Jaap Stam net ontslag had genomen. Ze hadden dus de hele dag de tijd gehad om mij te informeren. Zoals het is verlopen, vind ik respectloos en onmenselijk”, foetert Van Gastel in de Voetbal International.

Het hakte er flink in. “Vooral voor mijn gezin was het heel vervelend. Mijn zoon heeft er veel last van gehad. Die werd op school aangesproken. Zo van: Nu hebben jullie niets meer te eten en dat soort kreten. Voor een kind van elf is dat niet leuk. Hij werd gepest en dat leidde zelfs tot een vechtpartijtje. We kregen appjes van moeders, die het heel heftig vonden wat er allemaal werd gezegd tegen hem. Dat wil je niet als vader.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!