FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Droomtransfer in de maak voor transfervrije voormalige Feyenoorder’

Volgens het medium Elf voetbal kan Bilal Basacikoglu een mooie transfer gaan maken. Hij zou namelijk naar Engeland kunnen vertrekken. Hull City, Norwich City en Leicester City zouden voor hem in de markt zijn.

“De dertienvoudig Turks international Onder 21 jaar is een vrije voetballer. Basacikoglu liet vorige week zijn contract bij Kayserispor ontbinden vanwege ernstige financiële betalingsachterstanden. Elke club kan de oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord daardoor transfervrij aantrekken.”

Zaakwaarnemer Yalcin Zöhre zegt in zijn reactie over de Engelse interesse tegenover ELF Voetbal: “Dit zijn mooie clubs, allen met een rijke geschiedenis. Derhalve kan ik de interesse noch bevestigen noch ontkennen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *