FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Argentijnse toptransfer in de maak voor Renato Tapia’

Renato Tapia staat voor een opvallende transfer. De Argentijnse topclub Boca Juniors is namelijk in hem geinteresseerd.

Oud-voetballer Juan Román Riquelme is vicepresident van de werkgever van onder meer Carlos Tévez en Daniele De Rossi, en de voormalige spelmaker zou nu een oogje hebben op een samenwerking met Tapia. Als vaste international van het Peruviaanse nationale team heeft de Feyenoorder een goede reputatie opgebouwd in Zuid-Amerika en bovendien is hij betrekkelijk goedkoop.

De mannetjesputter beschikt namelijk over een aflopend contract in De Kuip, waardoor hij eigenlijk wel verkocht móét worden in de winterstop. Eigenlijk wilde interim-technisch directeur Sjaak Troost de Peruviaan al van de hand doen in de zomer, maar dat leidde tot een flinke clash omdat de speler zelf niet wilde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *