‘Feyenoorder mag deze winter zelfs voor nul euro vertrekken’

Feyenoord wil een schoonmaak houden binnen de selectie en één van de spelers die mag uitkijken naar een andere club is Liam Kelly. Hij zou zelf transfervrij mogen vertrekken bij de Stadionclub.

Feyenoord haalde Kelly afgelopen zomer nog transfervrij op bij het Engelse Reading. Trainer Jaap Stam liet hem in het begin nog minuten maken, maar koos al snel voor andere middenvelders. Onder Dick Advocaat komt de kleine Ier helemaal niet meer aan de bak.

Om die reden wil Feyenoord deze winter meewerken aan een transfer. Volgens Britse media zou de Rotterdamse club zelfs hebben besloten om mee te werken aan een transfervrije overgang. Met name Sunderland is genoemd als geïnteresseerde club.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!