‘John Guidetti wil deze winter terugkeren bij Feyenoord’

Bij het Spaanse Deportivo Alaves is John Guidetti op een zijspoor beland maar bij Feyenoord zouden ze hem maar wat graag erbij hebben. Hans Kraay jr. onthulde gisteren al dat de Zweed terug wil keren naar Feyenoord en volgens de Spaanse media is dat ook daadwerkelijk de enige optie voor de spits.

In de afgelopen maanden heeft de clubleiding van de nummer vijftien van de Primera División namelijk meerdere aanbiedingen binnengekregen voor Guidetti, maar die liet naar verluidt telkens maar weten dat hij maar één ding wil: terugkeren in de Rotterdamse Kuip. Dat is tegen het zere been van de Spanjaarden, die naar verluidt zo’n 4 miljoen euro hopen te verdienen aan hun speler.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!