FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt vraagprijs bekend voor Luis Sinisterra’

De Argentijnse club Racing Club zou interesse hebben in Feyenoorder Luis Sinisterra. Naar verluidt zou er een prijs zijn gecommuniceerd van vijf miljoen euro.

Racing Club wilde de vleugelaanvaller van Feyenoord graag naar Zuid-Amerika halen. De Rotterdammers zouden vervolgens vijftien miljoen euro hebben genoemd als vraagprijs, waardoor de Argentijnen zouden zijn afgehaakt. Dit zou slechts een paar dagen geleden zijn gebeurd.

Sinisterra is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam-Zuid. Zijn eerste jaar kwam de aanvaller nauwelijks in actie, maar dit seizoen maakt hij een goede ontwikkeling door. In 26 wedstrijden produceerde de Colombiaan vier goals en zeven assists.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *