‘Feyenoord maakt vraagprijs bekend voor Luis Sinisterra’

De Argentijnse club Racing Club zou interesse hebben in Feyenoorder Luis Sinisterra. Naar verluidt zou er een prijs zijn gecommuniceerd van vijf miljoen euro.

Racing Club wilde de vleugelaanvaller van Feyenoord graag naar Zuid-Amerika halen. De Rotterdammers zouden vervolgens vijftien miljoen euro hebben genoemd als vraagprijs, waardoor de Argentijnen zouden zijn afgehaakt. Dit zou slechts een paar dagen geleden zijn gebeurd.

Sinisterra is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam-Zuid. Zijn eerste jaar kwam de aanvaller nauwelijks in actie, maar dit seizoen maakt hij een goede ontwikkeling door. In 26 wedstrijden produceerde de Colombiaan vier goals en zeven assists.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!