Robin van Persie noemt zes beste ploeggenoten óóit

Robin van Persie borg afgelopen jaar zijn voetbalschoenen op. De aanvaller kan terugkijken op een imposante loopbaan. In een gesprek met The Sun kijkt hijeropterug en verteld hij wie zijn beste zes ploeggenoten ooit waren.

Althans, de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal komt allereerst op de proppen met de namen van Wayne Rooney, Paul Scholes en Ryan Giggs, met wie hij samenspeelde bij Manchester United. Vervolgens wijst hij naar Dennis Bergkamp en Thierry Henry, die hij meemaakte bij Arsenal. Als laatste noemt hij echter Ruud van Nistelrooy, die Old Trafford al lang en breed verlaten had toen Van Persie daar een contract ondertekende. De twee spitsen speelden wel een tijdje samen bij het Nederlands elftal, maar het is toch behoorlijk opmerkelijk dat Van the Man boven Arjen Robben, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart geplaatst wordt.

In 2015 transfereerde Van Persie van United naar Fenerbahçe, maar aan The Sun vertelt hij dat hij misschien nog wel een jaartje had moeten blijven: “Daarna had ik dan transfervrij kunnen vertrekken. Maar Louis van Gaal maakte het meteen kristalhelder dat hij geen gebruik zou gaan maken van mijn diensten…”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!