‘Feyenoord lacht om bod op Luis Sinisterra’

Luis Sinisterra doet het dit seizoen uitstekend bij Feyenoord. Hij heeft zich daarom ook in de picture gespeeld bij andere clubs. Zo is het Argentijnse Racing Club in hem geinteresseerd en 5 miljoen euro hebben geboden maar dit zouden de Rotterdammers hebben weggelachen.

Het bieden begint bij 15 miljoen euro, maar in de winterstop mag de buitenspeler sowieso niet vertrekken…

De traditionele Eredivisie-topclub betaalde, zoals eerder gemeld, 2 miljoen euro voor Sinisterra. Ajax had ook de mogelijkheid om de Colombiaan vast te leggen, maar paste omdat de flankspeler geen zaakwaarnemer had.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!