FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan binnen een paar dagen een bod verwachten’

Het Argentijnse Boca Juniors wil spijkers met koppen slaan wat betreft de transfer van Renato Tapia. De Rotterdammers kunnen dan ook op korte termijn een bod verwachten op de Peruviaan.

De international van Peru is zeker niet de enige speler van Feyenoord die mag vertrekken. Volgens de laatste geluiden uit Rotterdam wil oefenmeester Dick Advocaat doorselecteren en worden voetballers als Jan-Arie van der Heijden en Luciano Narsingh overbodig geacht. Ook Sam Larsson zou wel mogen vertrekken uit de havenstad van Nederland, bij een aantrekkelijk bod weliswaar.

In de afgelopen zomer kwam het nog tot een botsing tussen Tapia en interim-technisch directeur Sjaak Troost, die zei: “Vorig seizoen hebben we hem al duidelijk proberen te maken dat er geen toekomst is bij Feyenoord. Toen was er geen club, toen is hij naar Willem II gegaan. Nu heeft hij de Copa América gespeeld en hebben clubs zich gemeld. Allemaal positief natuurlijk, maar nu wil hij niet. Het beleid bij Feyenoord is dat wij hem niet transfervrij laten gaan. Dat deden we alleen bij spelers die veel hebben betekend voor Feyenoord, zoals Karim El Ahmadi en Brad Jones.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *