FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord reageert op bizarre video van Rick Karsdorp (VIDEO)

Rick Karsdorp kwam vandaag op een opmerkelijke manier in het nieuws met een video waarop het lijkt dat hij flink onder invloed is.

Bij monde van manager pers & communicatie Raymond Salomon reageert Feyenoord nu: “Ik realiseer me dat, zeker op sportgebied, Tweede Kerstdag zo ongeveer de meest nieuwsluwe dag van het jaar is, maar dan nog… In een filmpje van welgeteld 11 seconden zien we Rick in een taxi die niets verkeerd doet of zegt, maar inderdaad lijkt het er op dat-ie een drankje op heeft”, wordt Salomon geciteerd in het Algemeen Dagblad.

En dat is geen probleem. “Als dat zo is, blijkt maar weer dat sporters soms net mensen zijn. En heeft-ie in elk geval en waarschijnlijk bewust de goede periode uitgekozen, want de selectie heeft vakantie en spelers hoeven zich pas weer 5 januari te melden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *