‘Dramatisch scenario dreigt voor Dick Advocaat en Feyenoord’

Volgens het Twitteraccount Kuiptalk dreigt Feyenoord de komende weken Marcos Senesi te gaan missen. Argentinië onder 23 jaar neemt binnenkort, na de winterstop, deel aan een kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen. Het Zuid-Amerikaanse land zou Senesi willen laten deelnemen aan dit toernooi. Mocht dat lukken, dan dreigt Feyenoord hem een week of drie te moeten missen.

Volgende week maakt de Argentijnse bond de definitieve selectie voor dit kwalificatietoernooi bekend. Feyenoord moet hopen dat het een stokje kan steken voor diens afwezigheid, want Senesi is onderhand een onmisbare schakel gebleken in het elftal van Dick Advocaat. Op korte termijn zal er duidelijkheid volgen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!