FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dertien jaar bij Feyenoord gespeeld maar intensiteit bij Heracles is hoger’

Afgelopen zomer maakte Mats Knoester de overstap van Feyenoord naar de eerste selectie van Heracles Almelo. De 21-jarige verdediger heeft nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing.

“Ik heb dertien jaar bij Feyenoord gespeeld maar de intensiteit is hier een stuk hoger. Dat heeft waarschijnlijk ook met mijn laatste periode in Rotterdam te maken”, laat Knoester weten aan Voetbal International. “Bij Feyenoord speelde ik in het tweede elftal en stonden we niet zelden met acht man op het trainingsveld. Ik ben dan ook niet zonder reden vertrokken.”

“Hier train je met een grote en kwalitatief goede selectie. Het is in andere opzichten misschien wat kleiner dan Feyenoord, maar de lat ligt ongelofelijk hoog”, vervolgt Knoester, die wel toegeeft dat hij even moest wennen in Almelo. “Hoe leg ik dat uit? Bij Feyenoord deed je na de training nog even een koffietje in de stad. Hier heb je één goede koffietent in de buurt en een Albert Heijn. Dat is het wel. Ergens is dat ook wel goed. Je hebt geen afleiding, geen prikkels.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *