Salomon Kalou kan spitsenprobleem Feyenoord oplossen

John Guidetti wordt regelmatig gelinkt aan Feyenoord maar goedkoper alternatief is Salomon Kalou. De spits van Hertha BSC heeft namelijk geen toekomst meer bij de Duitse club. Dit seizoen kwam hij pas één keer in actie.

Eerder liet Kalou al weten: “In het voetbal bestaan er geen garanties, maar ik wil vol genieten van mijn laatste voetbaljaren. Daarvoor moet ik wel spelen. Als ik hier niet de kans krijg, dan mogelijk wel ergens anders. Ik wil niet steeds op de bank zitten.”

Een simpele rekensom is snel gemaakt: moet Feyenoord Kalou terughalen naar De Kuip? Vorig seizoen was de Ivoriaan goed voor acht doelpunten in dertig Bundesliga-duels…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!