FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Leroy Fer doet opvallende onthulling over Jaap Stam

Nu Dick Advocaat het stokje bij Feyenoord heeft overgenomen van Jaap Stam draait het elftal beter. Onder Stam waren de prestaties onder de maat en dat brak de voormalig topverdediger op. Lerey Fer doet nu een boekje open over deze periode.

In een gesprek met de Telegraaf zegt hij dat hij geen ontslag hoefde te nemen: “Iedereen ziet dat het onder Dick Advocaat goed gaat met Feyenoord. Maar vanuit de spelersgroep is er nooit met één vinger naar Jaap gewezen. Hij is ook echt niet afgeserveerd door de groep. Het was niet zijn schuld dat het niet draaide. We zaten er allemaal in, wij ook als spelers.”

Waar zat het probleem dan precies? “Misschien was de klik er gewoon niet. Dat heb je wel eens. Het is een dun lijntje soms, waarop je balanceert in het voetbal. Soms valt het net goed, soms niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *