FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Telegraaf komt met transfernieuws over ‘Feyenoord-doelwit’ Salomon Kalou

Salomon Kalou mag per direct uitkijken naar een nieuwe werkgever. Dit weet de Telegraaf te melden. Hij speelde de laatste 5,5 jaar voor Hertha BSC. In een gesprek met trainer Jurgen Klinsmann is dit duidelijk geworden.

De krant schrijft: “De Duitse voetbalclub Hertha BSC gaat zonder Salomon Kalou op trainingskamp naar Florida. De Ivoriaanse aanvaller krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Kalou kwam dit seizoen pas vijf keer in actie in de Bundesliga, voornamelijk als invaller.”

Men vervolgt: “De 34-jarige aanvaller, die sinds 2014 voor Hertha speelt, wil in de winterse transferperiode overstappen. Zijn contract loopt komende zomer af. Jürgen Klinsmann liet Kalou alleen tegen Borussia Dortmund even invallen. De Ivoriaanse international speelde tussen 2003 en 2006 voor Feyenoord en de toenmalige satellietclub Excelsior, vormde in De Kuip een geweldig duo met Dirk Kuyt en was zelfs in beeld als Oranje-international, totdat toenmalig minister Rita Verdonk daar een stokje voor stak.”

Het is onbekend of een terugkeer van Kalou een optie is voor Feyenoord. De Rotterdammers zijn wel op zoek naar een nieuwe spits, omdat coach Dick Advocaat geen vervanger tot zijn beschikking heeft voor Nicolai Jörgensen, die dit seizoen wat tegenvalt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *