FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tonny Vilhena gaf Frenkie-shirt aan ploeggenoot: ‘Hij is echt fan van hem’

Tonny Vilhena verdiend momenteel zijn brood bij het Russische Krasnodar. In een gesprek met Voetbal Internatioan praat hij over zijn bevindingen daar tot nu toe. Het Nederlandse voetbal zit weer in de lift omhoog en dat merkt hij ook daar.

“Er wordt weer met waardering over Oranje gesproken”, begint Vilhena. Hij merkt het aan kleine dingen. “Veel ploeggenoten van mij vonden dat Virgil van Dijk de Gouden Bal had moeten winnen. Ik zelf ook. Lionel Messi is de beste voetballer ter wereld, dat staat buiten kijf. Maar als je kijkt naar vorig seizoen, had Virgil het verdiend ‘m te winnen.”

Ook Frenkie de Jong heeft veel indruk gemaakt. “Ik speel bij Krasnodar samen op het middenveld met Yuri Gazinski. Hij is Russisch international (tien interlands, één goal. red.), een goede speler. Toen ik afgelopen jaar moest melden bij Oranje, vroeg Yuri me een shirt te vragen aan Frenkie de Jong. Hij is echt fan van hem. Dat heb ik voor ‘m geregeld. Toen ik het gaf, was hij echt dolblij met dat shirt van Frenkie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *