Leroy Fer onder de indruk van middenvelder: ‘Ik kijk mijn ogen uit’

Leroy Fer is bij Feyenoord één van de ervarende spelers in de selectie. Het is dan ook normaal dat hij de spelers een beetje onder zijn hoede neemt. Maar bij jongeling Orkun Kokcu blijkt dit totaal niet nodig te zijn.

In een interview met De Telegraaf zegt hij zéér onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van het talent, dat nauwelijks sturing nodig heeft: “Dat is bijna niet nodig. Hij ziet het spel al zo goed. Hij is technisch voortreffelijk, hij is lichtvoetig en hij loopt veel. Héél veel zelfs.”

Op dat onderdeel lijkt Kökcü dus wel een beetje op Fer: “Geef Orkun de bal maar, hij weet wanneer er iemand in zijn rug zit. Hij wil hem ook altijd hebben. En toch zijn we totaal verschillende spelers natuurlijk. Hij is aanvallender, hij is technisch beter en hij is vaker gevaarlijker voor het doel. Hij moet ook meer gaan scoren, al zat die bal tegen FC Utrecht er vlak voor de kerst heerlijk in.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!