FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Absolute topfavoriet mengt zich in strijd om John Guidetti’

De Zweedse spits John Guidetti lijkt in januari niet terug te keren bij Feyenoord. Hij staat onder contract bij Alaves en mag op huurbasis vertrekken. Nu heeft zich een andere club gemeld voor hem.

Volgens El Gol Digital is Leganés momenteel de meest voor de hand liggende winnaar op de transfermarkt. Leganés staat momenteel negentiende in de Primera División en stevent af op degradatie, maar de club hoopt dit met een kwaliteitsimpuls te vermijden. Guidetti zou de laagvlieger van doelpunten moeten voorzien.

Er zijn meer opties voor Guidetti, maar Deportivo Alavés is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Bovendien heeft de spits twee eisen: hij wil zich in de kijker kunnen spelen voor EURO 2020 én hij wil financieel niet of nauwelijks inleveren. Daardoor zijn clubs uit de Segunda División waarschijnlijk geen optie meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *