‘Feyenoord ziet transferwaarde van Luis Sinisterra verdubbelen’

Luis Sinisterra is één van de spelers die dit seizoen uitblinkt bij Feyenoord. Maar volgens de website Transfermarket.com is hij nog net bepaald veel geld waard.

De database van Transfermarkt heeft recentelijk de waardes van de spelers overal ter wereld veranderd. Sinisterra is van 1,5 miljoen euro naar 3 miljoen euro gegaan. Ondanks de verdubbeling van waarde houdt het niet over voor het arme Feyenoord.

Dat is namelijk behoorlijk laag in vergelijking met Stengs, Boadu en Ihattaren die allen de twintig miljoen aantikken. Over interesse hoeft Feyenoord echter niet te klagen. Het Argentijnse Racing Club zou al een bod bij Feyenoord neergelegd hebben van vijf miljoen euro. De Rotterdammers willen echter minstens vijftien miljoen vangen voor de buitenspeler.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!