‘Feyenoord moet 4 miljoen euro betalen voor John Guidetti’

Het Spaanse Alaves wil John Guidetti het komende half jaar niet verhuren maar alleen definitief van de hand doen. Ze vragen 4 miljoen euro voor de spits. Een bedrag dat de TD van Feyenoord Frank Arnesen niet op tafel gaat leggen.

Klopt die informatie, dan is dat natuurlijk niet gek. Guidetti excelleerde voor het laatst toen hij door Manchester City uitgeleend werd aan de traditionele Eredivisie-topclub en verdween daarna compleet van de voetbalradar. In het afgelopen seizoen speelde hij achttien competitiewedstrijden voor Alavés, maar was hij slechts één keer trefzeker. Het jaar daarvoor maakte hij drie doelpunten in 25 duels (voor Alavés en Celta de Vigo).

Wat als een paal boven water staat is dat Salomon Kalou een veel goedkopere optie is voor Feyenoord. De geroutineerde Ivoriaan hoeft zich niet op het trainingsveld van Hertha BSC te melden om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft en mag op zoek naar een nieuwe werkgever. Vermoedelijk zijn de Duitsers bereid om hem transfervrij te laten gaan, ondanks zijn doorlopende contract.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!