FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst verrast iedereen met nieuwe werkgever’

Het ziet ernaar uit dat Giovanni van Bronckhorst voor een opmerkelijk avontuur gaat. De oefenmeester kan namelijk trainer worden van het Chinese Guangzhou R&F. Dit weet het Spaanse medium Marca te melden.

Van Bronckhorst vertrok afgelopen zomer bij Feyenoord en mocht nadien meelopen in de City Football Group, waar onder meer Manchester City deel van uitmaakt. De trainer kreeg de kans om zich te verdiepen in de organisatie. Intern werd hij zelfs al geopperd voor andere functies, met als hoogtepunt het mogelijk opvolgen van Pep Guardiola als manager.

De kans is echter aanwezig dat Van Bronckhorst voor een totáál andere route kiest. Op korte termijn zal de oud-international van Oranje zich buigen over een aanbieding van de Chinese club, zo is de verwachting. Op dit moment is Guangzhou R&F nog in gesprek met Dragan Stojkovic over de afhandeling van zijn contract.

De club van Mousa Dembélé eindigde afgelopen seizoen als twaalfde in China. Overigens is Van Bronckhorst gewaarschuwd, want de Chinese voetbalbond heeft besloten om de hoge salarissen aan banden te leggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *