FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Rick Karsdorp: ”Dat soort middelen zal ik nooit gebruiken

Rick Karsdorp kwam deze week in het nieuws met een nogal opvallend filmpje. Op de beelden leek hij onder invloed te zijn en dan niet alleen van alcohol. Sommige mensen dachten zelfs dat hij drugs op had. Karsdorp laat via sociale media weten dat dit absoluut niet het geval is en komt met een uitgebreide reactie.

“De afgelopen dagen heb ik naast positieve berichten ook veel negatieve berichten ontvangen en weer ondervonden hoe snel mensen oordelen over iets waar ze geen weet van hebben. Ik wilde er eerst niet op in gaan maar er is 1 ding wat ik recht wil zetten. Iedereen mag z’n mening hebben maar het raakt me dat mensen mij in verband brengen met dergelijke middelen.”

”Iedereen die dichtbij mij staat weet dat ik nog nooit iets heb gebruikt en zal gebruiken. Ja ik neem wel eens een drankje en ja ik ben ook een mens – maar dat soort middelen zal ik nooit gebruiken. Ik ga 2020 positief tegemoet en focus mij op de 2e seizoenshelft bij Feyenoord. Supporters, bedankt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *