FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder is tweede keus voor winterse transfer’

Renato Tapia mag zich naast de belangstelling van Boca Juniors ook in de interesse heugen van Betis Sevilla. Hij is daar niet de eerste keus maar wordt gezien als alternatief.

Volgens El Desmarque heeft de Spaanse club zelfs al een bod van vijf tot zes miljoen euro op tafel gelegd voor Guido Rodríguez van het Argentijnse Club América, wat pikant genoeg ook de oud-werkgever van de geflopte Diego Lainez is.

Rodríguez is de topkandidaat in Sevilla, nog voor João Palhinha van SC Braga. Tapia zou als derde naam op het wensenlijstje staan. Toch maakt de Feyenoorder zeker kans: Club América zou vooralsnog te hoog in de boom zitten en Braga huurt Palhinha van Sporting Portugal

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *