FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

De Kromme tipte Feyenoord: ‘Niet bang geweest dat hij AZ zou verlaten’

Max Huiberts de technische man bij AZ werd door Willem van Hanegem naar voren geschoven om bij Feyenoord die functie te gaan bekleden. RObert Eenhoor de directeur van AZ is geen moment bang geweest dat Huibers Alkmaar zou gaan verlaten. Inmiddels heeft Frank Arnesen die vacature ingenomen.

“Nee, hoor. Max en ik hebben geen geheimen voor elkaar”, reageert Eenhoorn op de vraag van Voetbal International of hij heeft gevreesd voor een vertrek van Huiberts. “Als er iets in de pers verschijnt over één van ons, weten wij allang van elkaar hoe het zit. Ik ben dus niet bang geweest dat Max de club zou gaan verlaten.”

Zelf werd Eenhoorn, algemeen directeur in Alkmaar, ook gelinkt aan Feyenoord. Veel valt er niet over te melden, benadrukt hij. “Ik ben de laatste jaren meerdere keren gepolst door Feyenoord, maar dat is nooit concreet geworden. Er worden vaker voetbalbestuurders in verband gebracht met Feyenoord. Verder is het niet aan mij hierop in te gaan. Ik werk bij AZ en over bestuurlijke zaken bij Feyenoord heb ik niks te melden.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *