FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Huddersfield zet oud-Feyenoorder in de uitverkoop’

Met Huddersfield Town degradeerde Terence Kongolo vorig seizoen uit de Premier League. Ook dit seizoen weet hij geen indruk te maken bij de club en daarom mag hij uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hij maakte in de zomer van 2018 voor zo’n twintig miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Huddersfield, maar nu moet hij de club verlaten.

De club degradeerde dus vorig seizoen en nu staat de club op een twintigste plaats in het Championship. Cowley werd onlangs aangesteld om de crisis bij de club te laten verdwijnen en daarbij neemt de trainer harde maatregelen. Kongolo, Adama Diakhaby en Isaac Mbenza mogen vertrekken.

”Het gaat om het beschermen van de normen en waarden van de club. Werkethiek, vastberadenheid, drive, respect, discipline en bescheidenheid, dat zijn onze waarden en daar moeten we voor staan. Want wat ben je voor iemand als je dat niet doet?”, vraagt de nieuwe oefenmeester zich hardop af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *