FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Bronckhorst neemt Feyenoord-staflid mee naar partnerclub van Ajax’

GIovanni van Bronckhorst gaat op korte termijn een zeer lucratief contract tekenen bij het Chinese Guangzhou R&F. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“De 44-jarige trainer zal Arno Philips, de fysieke trainer van Feyenoord en Oranje, nog deze week meenemen naar China”, aldus het AD. “De stap van Van Bronckhorst is opvallend omdat Guangzhou R&F een samenwerkingsverband heeft met Ajax. Ed Engelkes is bij de club technisch directeur.”

“Ingewijden zeggen dat Van Bronckhorst vandaag nog een contract zal ondertekenen bij de Chinese club. Dat zou betekenen dat hij voor de tweede keer op eigen benen zou komen te staan als hoofdtrainer, na zijn periode van vier seizoenen bij Feyenoord. Daar werkte hij dus samen met de ervaren fysieke trainer Philips”, zo klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *