‘De Kleine Generaal neemt keiharde beslissingen bij Feyenoord’

Dick Advocaat heeft de reputatie om vaak te kijken naar de korte termijnpolitiek. Maar bij Feyenoord neemt de oefenmeester nu ook al beslissingen met het oog op de toekomst.

Voetbal International schrijft: “Buiten het veld is Feyenoord bezig de selectie zomerklaar te maken. Advocaat heeft zich een beeld gevormd van de huidige groep en is gematigd enthousiast. Er moeten wat spelers bij (een middenvelder en een spits) en er mag een aantal weg, op huurbasis, maar over verkoop valt ook te praten.”

“Advocaat doet wat eerder had moeten gebeuren: hij selecteert door. Daarmee helpt hij Feyenoord niet alleen voor de korte termijn, maar legt hij ook een basis neer voor zijn opvolger en – als de club die niet kan vinden – misschien wel voor zichzelf”, aldus het weekblad.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!