FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Manchester United wil keiharde klap uitdelen aan Feyenoord’

In 2016 haalde Manchester United het grote talent Tahith Chong weg uit de jeugdopleiding van Feyenoord en datzelfde kunstje willen The Mancunians nu weer gaan flikken.

Ditmaal wil United de eigen jeugdopleiding versterken met de pas veertienjarige Antoni Milamba. De aanvaller middenvelder staat op Varkenoord bekend als een gigantisch talent. In slechts anderhalf jaar wist hij van de Onder 13-ploeg van Feyenoord door te stoten naar de Onder 17.

Volgens Feyenoord Youth Watcher wil Manchester United zijn ontwikkeling nu verder oppakken. Dat zou een gigantische dreun betekenen voor Feyenoord, maar het is nog ongewis of de speler in kwestie zelf al trek heeft in een Engels avontuur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *