‘Bondscoach adviseert Feyenoord-middenvelder om in januari te vertrekken’

Renato Tapia wil de rest van het seizoen gaan uitdienen bij Feyenoord om zo zijn paspoortstatus veilig te stellen maar de bondscoach van Peru Ricardo Gareca ziet hem liever deze transferperiode nog vertrekken.

Aan TyC Sports laat de bondscoach van Peru weten: “Er is volgens mij interesse van Boca Juniors. Hij kan op verschillende posities uit de voeten, ook als centrale verdediger, maar bij Feyenoord zit hij vast aan die ene positie.”

“Hij ging als een kleine jongen, op zijn zeventiende, weg uit Peru. Hij heeft een gemeenschapspaspoort en is daarmee een uitzondering in Peru. Maar volgens mij heeft hij de juiste eigenschappen om voor Boca te spelen”, aldus Gareca.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!