‘Feyenoord loopt blauwtje bij voormalig Oranje-international’

Diverse Turkse media linken Jeremain Lens aan Feyenoord maar het lijkt erop dat de vleugelaanvaller naar een andere bestemming trekt. Dit weet het medium Fanatik te melden.

Lens staat nog tot medio 2022 op de loonlijst bij de Turkse topclub Besiktas, maar de clubleiding wil wel meewerken aan een transfer in januari. Twee clubs uit Qatar zouden de vleugelaanvaller willen inlijven. De kans lijkt klein dat Feyenoord, dat ook nog altijd een optie zou zijn, financieel kan concurreren met deze clubs.

Naar verluidt strijkt Lens ruim twee miljoen euro op bij Besiktas. In Qatar zou hij zo’n drieënhalf miljoen euro kunnen verdienen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!