Feyenoord handelt pijlsnel en heeft nieuw staflid al aangesteld

Arno Philips de fysieke trainer van Feyenoord gaat de club verlaten voor een avontuur bij het Chinese Guangzhou R&F. De Rotterdammers hebben daarna pijlsnel gehandeld en inmiddels al een vervanger voor hem gevonden.

Philips vertelt op de clubwebsite: “Ik heb hier ruim vijfeneenhalf jaar fantastisch kunnen werken. Binnen de club was al langer bekend dat ik de ambitie had om nog een keer in het buitenland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die kans komt nu voorbij. Ik zal altijd met een fijn gevoel aan mijn collega‚Äôs en mijn tijd hier terug blijven denken en wens iedereen veel succes voor in de toekomst.”

Performance & Innovation manager Rick Cost komt per 5 januari over van Feyenoord Academy en sluit aan bij de voorbereiding van Feyenoord 1 op de tweede seizoenshelft.

Technisch directeur Sjaak Troost: “Mooi dat na het vertrek van een goede en gewaardeerde collega uit de technische staf er opnieuw iemand vanuit de Academy klaarstaat om dit op te vangen. Zowel de persoon als de vele goede kwaliteiten op fysiek gebied van Rick Cost zijn bij ons bekend. We wensen Arno heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en bedanken hem bovenal voor zijn niet te onderschatten bijdrage in de afgelopen jaren.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!