FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet Club Brugge-bod van 9,5 miljoen op transfertarget geweigerd worden’

De Argentijnse spits Adolfo Gaich werd in de zomer nog veelvuldig gelinkt aan Feyenoord maar tot een akkoord kwam het niet. Inmiddels heeft hij de clubs voor het uitkiezen. Volgens Het Nieuwsblad heeft Club Brugge een bod van 9,5 miljoen euro op hem gedaan maar is deze naar de prullenbak verwezen.

De zaakwaarnemer van Gaich bevestigt dat Club Brugge en San Lorenzo nog steeds contact met elkaar hebben. “Adolfo is gemotiveerd om de stap naar een Europese competitie te zetten”, aldus Pablo Caro. “Club Brugge is een grote naam in Europa en het vooruitzicht om in de Europa League tegen Manchester United te spelen, spreekt Adolfo zeker aan.”

Gaich is de aanvoerder van Argentinië O23 en was in zijn laatste vier wedstrijden voor San Lorenzo vier keer trefzeker. Ook onder meer Everton en Real Betis hebben interesse. Afgelopen zomer was Feyenoord in de race, maar de Rotterdammers kunnen de spits waarschijnlijk niet meer betalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *