‘Giovanni van Bronckhorst liet Manchester City keihard in de kou staan’

Giovanni van Bronckhorst werd vandaag gepresenteerd bij Guangzhou R&F en daar heeft Manchester City behoorlijk de pest in. Volgens diverse Engelse media, waaronder The Daily Mirror, is City namelijk erg teleurgesteld in de keuze van het Feyenoord-boegbeeld.

Van Bronckhorst werd vorig jaar opgenomen in de zogenoemde Manchester City Group, waar hij de verdere kneepjes van het vak mocht leren. Maar nu ‘keert hij de City-directie keihard de rug toe’, stelt de krant.

Bronnen melden dat hoofdtrainer Josep Guardiola misschien wel een voorstel aan Van Bronckhorst heeft gedaan om – in ieder geval tijdelijk – de nieuwe assistent-trainer bij de hoofdmacht van de Engelse kampioen te worden, nu Mikel Arteta naar Arsenal is vertrokken. Maar de club kreeg dan dus nul op het rekest bij Gio.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!