FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Engelse club pakt pole position in race Feyenoorder’

Het Engelse MK Dons heeft interesse om Liam Kelly over te nemen van Feyenoord. Die club staat op de 20ste plaats in de League One, het derde niveau in Engeland. Ook Sunderland en Oxford zouden interesse hebben in de 24-jarige Feyenoorder.” Kelly speelde de afgelopen seizoenen voor het Engelse Reading. Stam was daar enige tijd coach en besloot de Ier mee te nemen naar Rotterdam-Zuid.

Van de drie geïnteresseerde clubs, zou Oxford United de beste papieren te hebben om Liam Kelly (tijdelijk) over te nemen van Feyenoord. Dit meldt het lokale Oxford Mail. Afgelopen weekend werd de middenvelder gesignaleerd in het Kassam Stadium, als toeschouwer bij het FA Cup-duel tussen Oxford United en Hartlepool United.

Oxford United is momenteel actief in de League One, het derde niveau van Engeland. Het geïnteresseerde MK Dons en Sunderland spelen eveneens in die competitie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *