FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wilde andere oude bekende dan John Guidetti in de spits’

Feyenoord denkt erover na om Fedor Smolov aan te trekken als nieuwe spits. Hij speelde in het verleden al voor de Rotterdammers en staat nu onder contract bij Lokomotiv Moskou.

Het zou gaan om een huurdeal. In 2010 huurde Feyenoord hem al eens voor zes maanden. Toen kwam de 25-jarige Smolov tot slechts 1 doelpunt en 2 assists in 14 optredens, waarna hij terugkeerde naar zijn eigenlijke broodheer Dinamo Moskou. Daarna kwam de aanvalsleider nog uit voor Anzhi Makhachkala, Ural Yekaterinburg en FK Krasnodar, tot Lokomotiv Moskou halverwege 2018 een kleine 9 miljoen euro voor hem betaalde. Ondanks een contract tot medio 2022 lijkt de international nu al geen toekomst meer te hebben bij de hoofdstedelingen, maar een tijdelijke overstap naar Rotterdam zat er dus niet in.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *