‘Feyenoord-target annuleert trip voor transfer naar Rotterdam’

Feyenoord wil zich gaan versteken met Mikkel Damsgaard. Dit weten diverse Deense media te melden. Damsgaard zou eigenlijk met de Onder 21-ploeg van Denemarken op pad. Er stond al een trip gepland naar Turkije, maar in plaats van de negentienjarige middenvelder van FC Nordsjaelland stapt Mads Frøkjær-Jensen van Odense BK in het vliegtuig voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Slowakije en het bijbehorende trainingskamp.

Volgens Deense media kan dat maar één ding betekenen: een transfer is aanstaande. Duidelijkheid is er nog niet, maar in Rotterdam-Zuid zal men deze kwestie nu ongetwijfeld scherp in de gaten houden. Want het zou zomaar kunnen dat Feyenoord beet heeft…

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!