FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haalt deze winter misschien wel drie nieuwe spelers’

Dick Advocaat doet het goed als trainer van Feyenoord maar wil er deze winter toch echt graag wat bij hebben.Het positiespel moet worden verbeterd.

Voetbal International bericht: “De trainer wil het voetballende gedeelte verbeteren. Onder zijn leiding verloor Feyenoord nog niet, maar zelden tot nooit was de ploeg beter dan de tegenstander. Als Feyenoord ook in de manier van spelen verbetert, gelooft Advocaat dat zijn elftal zich kan gaan mengen in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie, helemaal als hij er ook nog twee, drie nieuwe spelers bij krijgt.”

Overigens trainden de keepers apart van de groep. “Dat deden ook de geblesseerde spelers. Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps werkten eerst een programma af in de gym, voordat ze op het veld individueel verder trainden. Ook Sven van Beek deed dat, maar hij lijkt wat verder in zijn herstel. De verwachting is dat de terugkeer van vooral Haps nog wel even op zich zal laten wachten. De linkervleugelverdediger heeft last van zijn knie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *