‘Feyenoord-speler levert salaris in voor wintertransfer’

Feyenoord neemt deze winter bijna zeker afscheid van de 24-jarige Liam Kelly. Volgens het Ierse Independent laat Kelly zich verhuren aan een club uit Engeland. Er zijn nog verschillende clubs in de race: Oxford United, MK Dons en Sunderland. Duidelijk is dat de kleine middenvelder sinds de komst van trainer Dick Advocaat geen perspectief meer heeft en per direct mag uitkijken naar een nieuwe club.

Feyenoord wil meewerken aan een permanente transfer, maar Kelly kiest dus in eerste instantie voor verhuur. De Ier levert een deel van zijn salaris in om weer wekelijks te kunnen voetballen. Na dit seizoen hoopt Kelly dan een definitieve beslissing te kunnen nemen over zijn toekomst, maar die ligt zeker niet bij Feyenoord.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!