FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt zich grote zorgen om zeer dure speler’

In de zomer van 2017 maakte Ridgeciano Haps de overstap van AZ naar Feyenoord. Sinds die tijd heeft de linksback veel last gehad van blessureleed. De Stadionclub maakt zich dan ook zorgen.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “De top van Feyenoord moet deze maand beslissen of Feyenoord nog wat geld kan en wil uitgeven aan de twee aanwinsten die Dick Advocaat zo graag nog wil toevoegen aan zijn selectie. Een blik op Haps is genoeg om te beseffen dat dan echt de juiste keuze moet worden gemaakt. In de zomer van 2017 zocht Feyenoord naarstig naar een linksback die Terence Kongolo moest opvolgen. Voormalig keeper en tegenwoordig zaakwaarnemer Henk Timmer klopte bij toenmalig technisch directeur Martin van Geel aan en bracht Nicolás Tagliafico ter sprake. De Argentijn was te betalen, maar Feyenoord koos voor Ridgeciano Haps van AZ.”

Feyenoord moest flink in de buidel tasten: “Die kostte 6,5 miljoen euro, bovendien ging de in de Kuip mislukte miljoenenaankoop Marko Vejinovic ook nog eens als onderdeel van de deal naar Alkmaar. Ruim 2,5 jaar verder doen de cijfers van Haps bijna pijn aan de ogen. De verdediger kwam slechts in 53 procent van de wedstrijden in actie. Als je kijkt naar speelminuten, is het percentage nóg lager (45%).”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *