FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sofyan Amrabat niet akkoord met eerste voorstel van Napoli’

Napoli en Sofyan Amrabat zijn nog in onderhandeling met elkaar over een transfer. Er is nog geen akkoord omdat beide partijen het oneens zijn over de contractduur. Dit weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te melden.

Napoli wil Amrabat voor vijf seizoenen vastleggen, terwijl de Marokkaan een vierjarig contract uit het vuur probeert te slepen. Amrabat is bereid om een vijfjarig contract te accepteren, mits Napoli een ontsnappingsclausule ter waarde van veertig miljoen euro in het contract zet. Dat betekent dat geïnteresseerde clubs hem voor een bepaald bedrag kunnen kopen. Napoli gaat daar niet mee akkoord.

Er wordt spoedig verder gesproken, meldt Di Marzio. Amrabat kan bij Napoli een jaarsalaris van 1.750.000 euro exclusief bonussen tegemoet zien. Dat kan ieder jaar meer worden.

Naar verluidt is Napoli bereid om ongeveer twintig miljoen euro te betalen aan Hellas Verona. De Serie A-club huurde de oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord van Club Brugge en heeft een koopoptie van drie miljoen euro. Nadat die gelicht is, wordt Amrabat direct weer verkocht aan Napoli, mits er een akkoord wordt bereikt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *