FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord wint oefenpot met 2-3 van Hoffenheim

Feyenoord heeft vanmiddag een oefenpot gespeeld tegen Hoffenheim. De Rotterdammers wisten een 2-0 achterstand knap om te buigen naar een 2-3 winst.

De Rotterdammers traden met veel gebruikelijke namen aan tegen het elftal van trainer Alfred Schreuder. Alleen Kenneth Vermeer en Leroy Fer ontbraken. Zij werden vervangen door Justin Bijlow en Renato Tapia. Desondanks kwam Feyenoord na een halfuur op achterstand: Christoph Baumgartner passeerde Bijlow na een vlotte Duitse aanval.

Feyenoord kreeg daarna mogelijkheden via Steven Berghuis en Luis Sinisterra, maar aan de andere kant kwam Hoffenheim bijna op 2-0. Robert Skov kopte op de paal. In de tweede helft waren de Rotterdammers de bovenliggende partij, maar Orkun Kökcü werd in het strafschopgebied gestuit en wist zo niet voor de 1-1 te tekenen. Aan de andere kant kwam Hoffenheim zelfs op 2-0. Sebastian Rudy wist uit te halen en zag de bal via invallers George Johnston in het doel verdwijnen.

Twee andere Feyenoord-aanvallers lieten zich elf minuten voor tijd vervolgens in positieve zin gelden. Sam Larsson en Luciano Narsingh profiteerden van een fout in de Duitse defensie, waarna de Zweed aflegde op Narsingh: 2-1. Drie minuten later was het weer raak. Weer was Larsson de aangever, weer rondde Narsingh af. Dat deed de rechtsbuiten met een fraai stifjte: 2-2.

Met nog één minuut op de klok maakte Jens Toornstra de comeback compleet. De middenvelder veroverde de bal en rondde stijlvol af. Hij stiftte de bal over de doelman heen en bezorgde Feyenoord de overwinning.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *