FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Alexander Kokorin binnenhalen als nieuwe spits’

Feyenoord heeft de Russische goalgetter Alexander Kokorin in het vizier om de vacature van nieuwe spits in te gaan vullen. De Rus kwam in september 2019 nog vrij uit de gevangenis, waar hij anderhalf jaar (!) had gezeten nadat hij samen met ploeggenoot Pavel Mamaev een medewerker van het Russische ministerie van handel met een stoel op diens hoofd had geslagen.

Een dag na zijn vrijlating tekende Kokorin (28) al weer bij Zenit Sint Petersburg, maar die club zou nu bereid zijn om de 48-voudig international te verhuren aan Feyenoord. Coach Dick Advocaat kent de levensgevaarlijke goalgetter in ieder geval alvast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *